aangenaam

kennis te maken.

Durf en lef, scherp en slim, vooruitstrevend, ervaren en kundig, maar bovenal gepassioneerd. Het zijn de woorden die de mensen achter Durfit het beste omschrijven. Ze zorgen ervoor dat jouw IT Risk Management, verandert van een lastige klus in een kans- en groeimodel. Ze zorgen voor je. Let maar eens op.

Lees verder

Hoe ze dat doen?
Edo en Irma zijn wie ze zijn. Met enorme vakkennis, een schat aan ervaring en een pragmatische aanpak als tweede natuur, helpen ze jouw organisatie verder. Hun passie werkt aanstekelijk waardoor het beveiligen van informatie vanzelf leuk, leerzaam en vooral logisch wordt.

Lees je met ze mee?
Wekelijks staat er een nieuw blog voor je klaar, soms persoonlijk, soms inhoudelijk of een leuke quote om met een lach het weekend in te gaan.
Wil je persoonlijk kennismaken?
Gebruik onderstaande knop en plan een afspraak in om kennis te maken met deze IT Risk Management experts.

Plan nu mijn gesprek
Gratis en geheel vrijblijvend

Edo

Na zijn studie ging Edo aan de slag als Business Intelligence Specialist. Hij richtte zich voornamelijk op data-analyse. Klanten bewust maken van de waardevolle informatie die ze verzamelen en daarmee meerwaarde voor hun organisatie creëren; het omzetten van gegevens uit complexe bedrijfsprocessen naar inzichtelijke informatie voor de beoogde doelgroep. Vooral de combinatie van techniek en communicatieve vaardigheden maakt van Edo een fijne gesprekpartner. In welke setting dan ook. Van het interpreteren van de informatie naar de beveiliging ervan. Edo draaide vervolgens het roer een kwartslag  en koos voor een specialisatie in IT-risk management op het gebied van privacy en security.

“Met de toenemende digitalisering van gegevens en processen is de verplichting tot het verantwoord gebruik en beveiliging ervan evenredig toegenomen. Daar wil ik graag bij helpen.”


Irma

De liefde voor complexe vraagstukken ontstond bij Irma al vroeg. Als student Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Utrecht en later aan de UvA en VU in Amsterdam leerde ze waar ze goed in is: lastige materie doorgronden, doorzien en vertalen zodat het voor iedereen begrijpelijk wordt. Eerst als IT auditor bij Deloitte, nu als IT risk manager speurt ze als in een helikopter naar risico’s. Altijd.

“Breed en gevarieerd, dat is wat mij aantrekt in het vak van risk management. Naast het uitvoeren van mijn vak door een maatwerk model af te leveren, is het mijn doel die kenmerken te laten zien aan de mensen binnen een organisatie. Het is complex. Het is wellicht wat taai. Maar we hebben allemaal 1 doel: We willen geen ongewenste risico’s lopen. Dat iedereen een bijdrage levert aan een veilig geheel van alle (vertrouwelijke) informatie binnen een organisatie. Dat moet tussen de oren. En daar zorg ik voor.”

In haar studententijd leerde ze Edo kennen. Student Bedrijfskundige Informatica aan dezelfde HTS in Utrecht. Een tweede liefde voor het leven was een feit.


DIrect en snel contact?

Neem contact met ons op. Vinden we leuk. We gaan graag met je in gesprek over ons vak en wat we eventueel voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact informatie

Ons kantoor is gevestigd op bedrijvenpark “Lagedijk”.
Voor de deur kun je de auto of fiets op een gratis plek parkeren. De bus stopt om de hoek en de trein in het centrum.

Boek direct een gratis strategiegesprek op jouw gewenste datum en tijdstip

Direct van start? Boek snel een gratis strategiegesprek

Ontdek de mogelijkheden tijdens een kennismaking

Plan nu mijn gesprek
Gratis en geheel vrijblijvend
Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat. Dit stelt ons in staat om onze website beter te analyseren en helpt ons de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacy beleid voor meer informatie.