DURFIT

ACADEMY

Onze Durfit Academy is opgericht voor jou als Information Security Officer, Privacy Officer en/of IT manager. Kortom voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor de veiligheid van alle (bedrijfs)informatie. 

Lees verder

Riskmanagement staat nooit stil. Jij toch ook niet?

Misschien heb je soms toch het gevoel dat je de regie niet (meer) hebt. Dat je controle kwijt bent. Terwijl je ongelooflijk je best doet. Bovendien wil je betrouwbaar overkomen naar je stakeholders, je wilt een veilig product aanbieden en juist laten zien dat je grip hebt.


Sta niet stil. Laat ons je helpen.
Investeer in jezelf en je organisatie en schrijf je in voor de Durfit Academy...

Nieuwsgierig? Boek nu jouw strategiegesprek en ontdek jouw oplossing.

Boek nu jouw strategiegesprek
Het gouden handboek

Wil je weten hoe jij in vier stappen IT Risk Management succesvol inricht?

HET GOUDEN HANDBOEK DOWNLOADEN
Masterclass

Wil jij jouw kennis van IT Risk Management vergroten?

DOE MEE!
KLANTEN OVER DURFIT
Asics
Martijn Bosman, Reporting and Analytics Architect and Team Lead bij Asics: "Een heel praktisch en leerzaam handboek. Het gouden handboek geeft op heldere en gestructureerde wijze meer inzicht in de verschillende stappen die doorlopen moeten worden om IT Risk Management succesvol in te richten."
VIP-dag

Risk Management in één oogopslag. Dat is het resultaat van één VIP-dag. Een dag lang intensief door alle stappen van Risk Management heen om te bepalen wat de huidige status is, waar verbeteringen noodzakelijk zijn én waar we tips hebben om een nog beter Risk Management programma uit te voeren.

MELD JE AAN
DURFIPEDIA

Het antwoord op je vragen over IT Risk Management. Verrijk je kennis.

LEES MEER
KLANTEN OVER DURFIT
Naturalis
Begin mei luisterde Robert van Geenen, ISO Naturalis, naar het verhaal van Durf it over, onder andere, de kritische succesfactoren van ‘Privacy by design’, het ontwerpen van een framework en de te vermijden valkuilen. “Bij het horen van de titel dacht ik dat het meer iets zou zijn voor onze Privacy Officer, maar ik besloot toch te gaan en dat bleek meer dan de juiste keuze.”

Boek direct een gratis strategiegesprek op jouw gewenste datum en tijdstip

Direct van start? Boek snel een gratis strategiegesprek

Ontdek de mogelijkheden tijdens een kennismaking

Plan nu mijn gesprek
Gratis en geheel vrijblijvend
Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat. Dit stelt ons in staat om onze website beter te analyseren en helpt ons de gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacy beleid voor meer informatie.